לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 200 מעלות על טורבו.
מרפדים תבנית פיירקס מלבנית גדולה או תבנית אלומיניום גדולה וגבוהה במידה של תנור ביתי בנייר אפייה.
מפזרים את גבעולי הכוסברה, בטטות, פטריות, שום והכרישה.
מניחים מעל את כרעי העוף.
בעזרת מטרפה, מערבבים בקערה את רוטב הצ'ילי, רוטב טריאקי, שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ומים.
יוצקים את הנוזל על העוף ואז על הירקות.
מכסים היטב עם נייר אפייה רטוב (כדי שיהיה נוח לעבודה) ומעל נייר אלומיניום ומהדקים את הצדדים. אופים כשעה.
מוציאים את התבנית ומסירים את הניירות. מעלים את טמפרטורת התנור לחום הכי גבוה, ומכניסים שוב את התבנית להשחמה לרבע שעה.
מפזרים מעל עלי טימין.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0