בקערה גדולה מערבבים את השוקיים עם אבקת השום, הפפריקה, מלח ופלפל שחור. מניחים בצד בזמן שעובדים על הדברים האחרים.
שלב 2
10 דקות
פורסים דק את הבצל, מחממים סיר סוטאז׳ עם שמן הזית, מוסיפים את הבצל וקורט מלח ומקרמלים עד שהבצל קיבל צבע זהוב עמוק.
שלב 3
30 דקות
מסדרים את השוקיים בתוך הסיר, מעליהם מפזרים את הפירות היבשים. מערבבים שליש כוס טריאקי עם כוס מים ומוזגים מעל הכל. מניחים לסיר להתחמם ולרתוח, בשלב הזה ניתן למזוג עוד טריאקי ישירות על העוף ואז מכסים ומעבירים לתנור על 190 מעלות לחצי שעה.
שלב 4
20 דקות
לאחר חצי שעה, יוצקים מנוזלי הסיר על העוף ומחזירים את הסיר ללא המכסה לתנור למשך 20-30 דקות, עד קבלת צבע שחום ויפה.
שלב 1
מתוך
4
בקערה גדולה מערבבים את השוקיים עם אבקת השום, הפפריקה, מלח ופלפל שחור. מניחים בצד בזמן שעובדים על הדברים האחרים.
שלב 2
מתוך
4
פורסים דק את הבצל, מחממים סיר סוטאז׳ עם שמן הזית, מוסיפים את הבצל וקורט מלח ומקרמלים עד שהבצל קיבל צבע זהוב עמוק.
שלב 3
מתוך
4
מסדרים את השוקיים בתוך הסיר, מעליהם מפזרים את הפירות היבשים. מערבבים שליש כוס טריאקי עם כוס מים ומוזגים מעל הכל. מניחים לסיר להתחמם ולרתוח, בשלב הזה ניתן למזוג עוד טריאקי ישירות על העוף ואז מכסים ומעבירים לתנור על 190 מעלות לחצי שעה.
שלב 4
מתוך
4
לאחר חצי שעה, יוצקים מנוזלי הסיר על העוף ומחזירים את הסיר ללא המכסה לתנור למשך 20-30 דקות, עד קבלת צבע שחום ויפה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0