המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה גדולה מערבבים את השוקיים עם אבקת השום, הפפריקה, מלח ופלפל שחור. מניחים בצד בזמן שעובדים על הדברים האחרים.
פורסים דק את הבצל, מחממים סיר סוטאז׳ עם שמן הזית, מוסיפים את הבצל וקורט מלח ומקרמלים עד שהבצל קיבל צבע זהוב עמוק.
מסדרים את השוקיים בתוך הסיר, מעליהם מפזרים את הפירות היבשים. מערבבים שליש כוס טריאקי עם כוס מים ומוזגים מעל הכל. מניחים לסיר להתחמם ולרתוח, בשלב הזה ניתן למזוג עוד טריאקי ישירות על העוף ואז מכסים ומעבירים לתנור על 190 מעלות לחצי שעה.
לאחר חצי שעה, יוצקים מנוזלי הסיר על העוף ומחזירים את הסיר ללא המכסה לתנור למשך 20-30 דקות, עד קבלת צבע שחום ויפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0