המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה עד קבלת תערובת אחידה.
שוטפים את העוף ומוסיפים לקערת המרינדה כך שהיא מכסה את כל חלקי העוף. משרים לילה שלם במקרר.
למחרת, מסדרים את העוף בתבנית חסינת חום ויוצקים את חומרי המישרה. אוטמים היטב בנייר אלומיניום.
אופים בתנור בחום נמוך עד בינוני כ-3 שעות.
לקראת סוף האפיה מורידים את נייר האלומיניום כדי לאפשר לעוף לקבל גוון זהוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0