המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את הכרעיים במים, ולאחר מכן שופכים את המים.
סוחטים מיץ מחצי לימון, מוסיפים שמן ואת התבלינים, ואז מוסיפים כוס מים. חותכים את תחתיות הארטישוק לארבע ומוסיפים לעוף.
את פרוסות הלימון מניחים מלמעלה.
מבשלים כחצי שעה ומוודאים שהרוטב לא מתאדה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0