המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים את הכרעיים במים, ולאחר מכן שופכים את המים.
סוחטים מיץ מחצי לימון, מוסיפים שמן ואת התבלינים, ואז מוסיפים כוס מים. חותכים את תחתיות הארטישוק לארבע ומוסיפים לעוף.
את פרוסות הלימון מניחים מלמעלה.
מבשלים כחצי שעה ומוודאים שהרוטב לא מתאדה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0