המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את הבצלים ומטגנים עד שהם מזהיבים.
מפזרים את הבצל המטוגן בתבנית חסינת אש ומניחים עליו את העוף.
מרתיחים בסיר קטן מרק, דבש ונענע. מוסיפים את הצימוקים ויוצקים על העוף.
אופים בתנור 90 דקות או עד שהעוף משחים.
מפזרים למעלה את הצנוברים.
מכבים את התנור ומשאירים בתנור כבוי, כדי שגם הצנוברים מעט ישחימו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0