לטגן את שוקי העוף במעט שמן בסיר שטוח, (רק כדי לסגור את העוף).
שלב 2
0 דקות
להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, השום הכתוש והתבלינים.
שלב 3
0 דקות
להוסיף מים כמעט עד גובה העוף, ולהביא לרתיחה.
שלב 4
5 דקות
לנענע את הסיר ולבשל עוד 5 דקות.
שלב 5
60 דקות
לכסות את הסיר ולהעביר לאש בינונית, תוך כדי נענוע הסיר. לבשל 60 דקות, לטעום ולתקן תיבול. אם נשארים מים בתבשיל, אל דאגה לאחר שהתבשיל מתקרר הנוזלים הופכים למוצקים.
שלב 6
0 דקות
ניתן להגיש עם אורז/ פתיתים/ קוסקוס/ פירה.
שלב 1
מתוך
6
לטגן את שוקי העוף במעט שמן בסיר שטוח, (רק כדי לסגור את העוף).
שלב 2
מתוך
6
להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, השום הכתוש והתבלינים.
שלב 3
מתוך
6
להוסיף מים כמעט עד גובה העוף, ולהביא לרתיחה.
שלב 4
מתוך
6
לנענע את הסיר ולבשל עוד 5 דקות.
שלב 5
מתוך
6
לכסות את הסיר ולהעביר לאש בינונית, תוך כדי נענוע הסיר. לבשל 60 דקות, לטעום ולתקן תיבול. אם נשארים מים בתבשיל, אל דאגה לאחר שהתבשיל מתקרר הנוזלים הופכים למוצקים.
שלב 6
מתוך
6
ניתן להגיש עם אורז/ פתיתים/ קוסקוס/ פירה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0