המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 210-220 מעלות.
מסדרים את העוף בתבנית אפייה מלבנית בגודל 20 על 30 ס"מ, ויוצקים את הרוטב מעל העוף.
מערבבים היטב, ומכסים ברדיד אלומיניום.
מכניסים לתנור, ואופים כ-60 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום, הופכים את חלקי העוף ומחזירים לתנור ל-10 דקות עד שהעוף משחים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0