המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן.
מוסיפים את החבושים ואת התפוח, ומטגנים יחד 7 דקות.
מוסיפים את חלקי העוף, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים שזיפים, כורכום, פפריקה אדומה, פלפל ומלח, ומערבבים.
מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, דבש וריבה ומבשלים 90 דקות על אש בינונית.
מוסיפים רסק עגבניות מהול בחצי כוס מים רותחים, ומערבבים.
מבשלים עוד 15 דקות, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. בתיאבון! ניתן להמיר את ריבת החבושים בריבת דובדבנים ואת הלימון בשני לימונים פרסיים שחורים ללא גרעינים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0