המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן בסיר גדול ושטוח ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד כמה דקות.
מוסיפים את הריבה, הרוטב ושתי כפות עם מים של מרק עוף מאבקה.
מחלקים את העוף ל-8 חלקים ומוסיפים אותו לסיר.
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל בסיר מכוסה על אש קטנה כ-60 דקות. במהלך הבישול כדאי לערבב מדי פעם ולהוסיף מים במידת הצורך.
אפשר לטגן את העוף תחילה, להוציא מהסיר ולהחזיר לבישול לאחר שהרוטב כבר מוכן. אפשר להוסיף תפוחי אדמה בחצי השעה האחרונה של הבישול.
אוהבי החריפות יכולים להוסיף לרוטב כף קטשופ חריף. אוהבי המתיקות יכולים להוסיף פירות יבשים, כמו: צימוקים, שזיפים או משמשים. את רוטב הווסטרשיר אפשר להמיר בסויה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0