מחממים את השמן בסיר גדול ושטוח ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד כמה דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הריבה, הרוטב ושתי כפות עם מים של מרק עוף מאבקה.
שלב 4
0 דקות
מחלקים את העוף ל-8 חלקים ומוסיפים אותו לסיר.
שלב 5
0 דקות
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל בסיר מכוסה על אש קטנה כ-60 דקות. במהלך הבישול כדאי לערבב מדי פעם ולהוסיף מים במידת הצורך.
שלב 6
0 דקות
אפשר לטגן את העוף תחילה, להוציא מהסיר ולהחזיר לבישול לאחר שהרוטב כבר מוכן. אפשר להוסיף תפוחי אדמה בחצי השעה האחרונה של הבישול.
שלב 7
1 דקות
אוהבי החריפות יכולים להוסיף לרוטב כף קטשופ חריף. אוהבי המתיקות יכולים להוסיף פירות יבשים, כמו: צימוקים, שזיפים או משמשים.
את רוטב הווסטרשיר אפשר להמיר בסויה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
מחממים את השמן בסיר גדול ושטוח ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד כמה דקות.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את הריבה, הרוטב ושתי כפות עם מים של מרק עוף מאבקה.
שלב 4
מתוך
7
מחלקים את העוף ל-8 חלקים ומוסיפים אותו לסיר.
שלב 5
מתוך
7
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל בסיר מכוסה על אש קטנה כ-60 דקות. במהלך הבישול כדאי לערבב מדי פעם ולהוסיף מים במידת הצורך.
שלב 6
מתוך
7
אפשר לטגן את העוף תחילה, להוציא מהסיר ולהחזיר לבישול לאחר שהרוטב כבר מוכן. אפשר להוסיף תפוחי אדמה בחצי השעה האחרונה של הבישול.
שלב 7
מתוך
7
אוהבי החריפות יכולים להוסיף לרוטב כף קטשופ חריף. אוהבי המתיקות יכולים להוסיף פירות יבשים, כמו: צימוקים, שזיפים או משמשים.
את רוטב הווסטרשיר אפשר להמיר בסויה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0