מחממים סיר עם שמן זית ומשחימים את נתחי העוף מספר דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים מלח ופלפל, בצל, שום וגזר ומטגנים יחד.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את מיץ הרימונים ורכז הרימונים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, עד שנתחי העוף עשויים (כשנועצים בהם סכין מזהים נוזל צלול) והרוטב מסמיך למרקם של סירופ.
שלב 1
מתוך
4
קוצצים את הירקות.
שלב 2
מתוך
4
מחממים סיר עם שמן זית ומשחימים את נתחי העוף מספר דקות.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים מלח ופלפל, בצל, שום וגזר ומטגנים יחד.
שלב 4
מתוך
4
יוצקים את מיץ הרימונים ורכז הרימונים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, עד שנתחי העוף עשויים (כשנועצים בהם סכין מזהים נוזל צלול) והרוטב מסמיך למרקם של סירופ.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0