המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסירים את גבעולי השום ופורסים אותם לפרוסות.
בסיר רחב ועמוק מטגנים את הבצל וגבעולי השום עד שהבצל מזהיב מעט. מתבלים את העוף בפלפל, מלח וסומק ומוסיפים לסיר. מזהיבים.
מסדרים את השום, השקדים, השומר והארטישוקים סביב העוף. מתבלים, מוסיפים את עלה המרווה וכחצי כוס מים, מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את הלהבה.
מבשלים כשעה. בזמן הבישול מוסיפים מעט מים אם צריך.
מומלץ להגיש בתוספת אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0