מתבלים את הכרעיים במלח ופלפל.
מערבבים בקערה את הכרעיים, תפו״א, בצלים ובטטות יחד עם הרטבים עד שהם ממש עטופים ברוטב.
שלב 3
2 דקות
בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את כלל הירקות המתובלים שלנו ומעליהם מוסיפים את האורז (האורז לא חובה אבל משדרג לארוחה שלמה בתבנית).
שלב 4
2 דקות
מעל הכל שמים את הכרעיים ומוזגים מעליהן את שאר הרוטב שנשאר בקערה.
מפזרים עלי תימין לארומה וסוגרים היטב עם נייר אפייה.
שלב 5
1 דקות
סוגרים מעל עם 2 ניירות אלומיניום ומהדקים היטב כדי שהחום לא יברח.
שלב 6
90 דקות
מכניסים לתנור לשעה וחצי (תלוי בגודל העוף, הכרעיים, יכול להיות שיצטרך 10 דקות נוספות).
שלב 7
10 דקות
לאחר שעה וחצי מרימים את חום התנור ל-250 מעלות טורבו, מסירים את נייר האפייה וניירות האלומיניום ונותנים לעוף להיצלות ולקבל צבע יפיפה, התהליך ייקח 5-10 דקות.
ניתן לשדרג בשומשום/בצל ירוק בהגשה.
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור לחום של 200 מעלות – חום עליון ותחתון.
שלב 2
מתוך
7
מתבלים את הכרעיים במלח ופלפל.
מערבבים בקערה את הכרעיים, תפו״א, בצלים ובטטות יחד עם הרטבים עד שהם ממש עטופים ברוטב.
שלב 3
מתוך
7
בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את כלל הירקות המתובלים שלנו ומעליהם מוסיפים את האורז (האורז לא חובה אבל משדרג לארוחה שלמה בתבנית).
שלב 4
מתוך
7
מעל הכל שמים את הכרעיים ומוזגים מעליהן את שאר הרוטב שנשאר בקערה.
מפזרים עלי תימין לארומה וסוגרים היטב עם נייר אפייה.
שלב 5
מתוך
7
סוגרים מעל עם 2 ניירות אלומיניום ומהדקים היטב כדי שהחום לא יברח.
שלב 6
מתוך
7
מכניסים לתנור לשעה וחצי (תלוי בגודל העוף, הכרעיים, יכול להיות שיצטרך 10 דקות נוספות).
שלב 7
מתוך
7
לאחר שעה וחצי מרימים את חום התנור ל-250 מעלות טורבו, מסירים את נייר האפייה וניירות האלומיניום ונותנים לעוף להיצלות ולקבל צבע יפיפה, התהליך ייקח 5-10 דקות.
ניתן לשדרג בשומשום/בצל ירוק בהגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0