המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים רצועות העוף בשתי כפות רוטב טריאקי לכ- 10 דקות לפחות.
מחממים שתי כפות שמן בווק.
מטגנים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה רצועות העוף עד שמשחימות קלות מכל צד, שמים בצד.
מוסיפים עוד שמן לווק (אם צריך) ומקפיצים הירקות במשך כ-3 דקות.
מוסיפים יין ושתי כפות טריאקי, מנמיכים הלהבה ומבשלים תוך ערבוב את הירקות עוד כ-3 דקות.
מחזירים את רצועות העוף לווק, יוצקים רוטב חרדל ודבש 5%, ומבשלים תוך ערבוב כ- 2-3 דקות.
מתקנים תיבול, מוסיפים את הבצל הירוק, בוזקים השומשום ומגישים על עלי רוקט, או על אורז מבושל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0