מחממים מחבת גדולה. מנקים ופורסים את הבצל הירוק. את העגבניות חותכים לקוביות ואת הפטריות פורסים. מרחיקים מהפטריות את קצוות הרגליים.
שלב 2
0 דקות
כשהמחבת לוהטת מטגנים בה את רצועות חזה העוף בשמן, מוסיפים את הבצל והפטריות ואחר כך את העגבניות. אם המחבת קטנה מדי מטגנים כמות קטנה בכל פעם- הטיגון אורך לכל היותר שתי דקות.
שלב 3
0 דקות
אחרי דקה של ערבוב והקפצה, יוצקים את רוטב הברביקיו בטעם שום ודבש, מרתיחים ומגישים מיד.
שלב 1
מתוך
3
מחממים מחבת גדולה. מנקים ופורסים את הבצל הירוק. את העגבניות חותכים לקוביות ואת הפטריות פורסים. מרחיקים מהפטריות את קצוות הרגליים.
שלב 2
מתוך
3
כשהמחבת לוהטת מטגנים בה את רצועות חזה העוף בשמן, מוסיפים את הבצל והפטריות ואחר כך את העגבניות. אם המחבת קטנה מדי מטגנים כמות קטנה בכל פעם- הטיגון אורך לכל היותר שתי דקות.
שלב 3
מתוך
3
אחרי דקה של ערבוב והקפצה, יוצקים את רוטב הברביקיו בטעם שום ודבש, מרתיחים ומגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0