המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן מעט את האגוזים.
לשפוך את מיץ התפוזים לתבנית פיירקס.
לפזר מעל את תפוחי העץ החתוכים, ומעליהם לפזר את השזיפים ואת האגוזים.
להניח מעל את כרעי העוף.
להכין בקערית נפרדת מרינדה של שמן זית, פפריקה אדומה, מלח פלפל שחור וטימין, ולשפוך על העוף. לוודא שכל העוף מכוסה במרינדה.
לשפוך מעל 2 כוסות יין לבן.
לסגור את התבנית בנייר אלומיניום, להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות 80 דקות.
להסיר את נייר האלומיניום, להוסיף עוד 2 כוסות יין ולהמשיך לאפות עוד 10 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0