מערבבים את חומרי הרוטב בקערה, ומשרים את העוף ברוטב למשך כ-20 דקות.
שלב 2
0 דקות
מחממים סיר עם תחתית עבה, ומביאים את הרוטב לרתיחה על אש בינונית.
שלב 3
45 דקות
מנמיכים את הלהבה, מערבבים מידי פעם ומשגיחים שלא יישרף, במשך כ-45 דקות.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים את השומשום. מערבבים היטב ומכבים את האש.
בתיאבון!
ניתן להמיר את המירין ביין לבן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה, ומשרים את העוף ברוטב למשך כ-20 דקות.
שלב 2
מתוך
4
מחממים סיר עם תחתית עבה, ומביאים את הרוטב לרתיחה על אש בינונית.
שלב 3
מתוך
4
מנמיכים את הלהבה, מערבבים מידי פעם ומשגיחים שלא יישרף, במשך כ-45 דקות.
שלב 4
מתוך
4
מוסיפים את השומשום. מערבבים היטב ומכבים את האש.
בתיאבון!
ניתן להמיר את המירין ביין לבן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0