המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה, ומשרים את העוף ברוטב למשך כ-20 דקות.
מחממים סיר עם תחתית עבה, ומביאים את הרוטב לרתיחה על אש בינונית.
מנמיכים את הלהבה, מערבבים מידי פעם ומשגיחים שלא יישרף, במשך כ-45 דקות.
מוסיפים את השומשום. מערבבים היטב ומכבים את האש. בתיאבון! ניתן להמיר את המירין ביין לבן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0