המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים היטב את העוף.
חותכים בצלים לפרוסות, מאדים את הבצל החתוך היטב על אש נמוכה.
מוסיפים את חלקי העוף ממשיכים לטגן בשמן כ-10 דקות.
מוסיפים לי הדפנה, פלפל אנגלי ותבלינים ומערבבים היטב.
מבשלים כ-60 דקות, עד שהעוף רך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0