המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם שמן בווק, לטגן קלות כחצי דקה את השום, להוסיף את חתיכות העוף ולהקפיץ עד שהעוף משנה את צבעו.
להוסיף פנימה בצל, גמבה וגזר ולערבב.
בכלי נפרד לערבב את רוטב הסויה יחד עם סוכר, רוטב דגים, מים, קורנפלור וצ'ילי ולהוסיף לווק.
להוריד מהאש, לקשט בקשיו ורצועות בצל ירוק ולהגיש חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0