המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם שמן בווק, לטגן קלות כחצי דקה את השום, להוסיף את חתיכות העוף ולהקפיץ עד שהעוף משנה את צבעו.
להוסיף פנימה בצל, גמבה וגזר ולערבב.
בכלי נפרד לערבב את רוטב הסויה יחד עם סוכר, רוטב דגים, מים, קורנפלור וצ'ילי ולהוסיף לווק.
להוריד מהאש, לקשט בקשיו ורצועות בצל ירוק ולהגיש חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0