המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים היטב את העוף ומייבשים.
שמים את האורז בסיר עם אחת וחצי כוסות מים רותחים ותבלינים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים עד שכל המים מתאדים - מקררים.
בסיר אחר מטגנים את הבצל יחד עם הבשר ומפוררים היטב. מערבבים יחד עם האורז ושאר חומרי המילוי.
ממלאים את העוף, מתבלים אותו מסביב ומניחים בסיר הקדירה.1.מסביב לעוף מניחים את יתר הירקות, מתבלים לפי הטעם ואופים בתנור בחום של 180-200 מעלות כ-45 דקות.
לאחר מכן מורידים את הטמפ' ל- 120-150 מעלות לעוד 90 דקות לערך, אפשר אפילו יותר זמן - הבשר ממש מתפרק מהעצמות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0