המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל המצרכים לתערובת התיבול.
מורחים את העוף ומשרים במקרר למשך 60 דקות.
מבשלים את הפתיתים עם האטריות לפי הוראות ההכנה.
מטגנים בסיר את הבצל, השום, הגזר והפטריות עד להשחמה.
מורידים מהאש ומוסיפים את הפתיתים המוכנים. מתבלים בפטרוזיליה, במלח ופלפל.
ממלאים את העוף בתערובת הפתיתים וסוגרים את הפתח עם קיסמים או חוט.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-90 דקות.
אחרי שעה הופכים את העוף ל-10 דקות ומחזירים לצד המקורי, עד סוף הצלייה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0