המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים במעבד מזון את העירית, תימין, שיני שום כתושות, 1/2 כוס שמן זית, פיסטוקים, דבש ופלפל ומלח למשחה חלקה.
ממלאים את העוף במלית וקושרים היטב בעזרת חוט. מניחים את העוף בתבנית רחבה ומסביבו את ירקות השורש.
להכנת הרוטב - מערבבים את ענפי התימין, מלח ופלפל שחור גרוס, 1/4 כוס שמן זית, 4 כפות סילאן ורוטב הסויה ויוצקים על העוף והירקות. עוטפים היטב את התבנית בנייר כסף.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות וצולים את העוף למשך שעה.
לאחר שעה מעלים את טמפרטורת התנור לחום של 200 מעלות, מורידים את הכיסוי של התבנית וצולים כ - 30 דקות נוספות להשחמה של העוף והירקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0