טוחנים במעבד מזון את העירית, תימין, שיני שום כתושות, 1/2 כוס שמן זית, פיסטוקים, דבש ופלפל ומלח למשחה חלקה.
שלב 2
0 דקות
ממלאים את העוף במלית וקושרים היטב בעזרת חוט. מניחים את העוף בתבנית רחבה ומסביבו את ירקות השורש.
שלב 3
5 דקות
להכנת הרוטב - מערבבים את ענפי התימין, מלח ופלפל שחור גרוס, 1/4 כוס שמן זית, 4 כפות סילאן ורוטב הסויה ויוצקים על העוף והירקות. עוטפים היטב את התבנית בנייר כסף.
שלב 4
60 דקות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות וצולים את העוף למשך שעה.
שלב 5
30 דקות
לאחר שעה מעלים את טמפרטורת התנור לחום של 200 מעלות, מורידים את הכיסוי של התבנית וצולים כ - 30 דקות נוספות להשחמה של העוף והירקות.
שלב 1
מתוך
5
טוחנים במעבד מזון את העירית, תימין, שיני שום כתושות, 1/2 כוס שמן זית, פיסטוקים, דבש ופלפל ומלח למשחה חלקה.
שלב 2
מתוך
5
ממלאים את העוף במלית וקושרים היטב בעזרת חוט. מניחים את העוף בתבנית רחבה ומסביבו את ירקות השורש.
שלב 3
מתוך
5
להכנת הרוטב - מערבבים את ענפי התימין, מלח ופלפל שחור גרוס, 1/4 כוס שמן זית, 4 כפות סילאן ורוטב הסויה ויוצקים על העוף והירקות. עוטפים היטב את התבנית בנייר כסף.
שלב 4
מתוך
5
מחממים תנור לחום של 180 מעלות וצולים את העוף למשך שעה.
שלב 5
מתוך
5
לאחר שעה מעלים את טמפרטורת התנור לחום של 200 מעלות, מורידים את הכיסוי של התבנית וצולים כ - 30 דקות נוספות להשחמה של העוף והירקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0