המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את הבצל בשמן במחבת גדולה מאוד. מוסיפים את השום ומטגנים, ומערבבים חצי דקה.
מוסיפים את האורז, תפוחים, חמוציות ומרק עוף. מבשלים על אש בינונית ומערבבים עד שהנוזלים נספגים באורז (זה יעניק לו חצי בישול). מסירים מהאש.
מערבבים פנימה חצי כוס עשבי תיבול, קינמון, מלח ופלפל, מערבבים ומצננים.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
ממלאים בתערובת את העוף וסוגרים את פתח העוף בקיסמים. מניחים את העוף על גבו בתבנית.
מערבבים את הדבש ושמן זית ומברישים בתערובת את העוף היטב-היטב מכל הצדדים.
מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כ-30 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 30 דקות.
לפני ההגשה, מפזרים מעל פטרוזיליה וגרגרי רימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0