מניחים את שוקי העוף בסיר עם שמן ומטגנים עד שהם מזהיבים מעט. מוציאים את השוקיים מהסיר.
שלב 2
0 דקות
באותו סיר מטגנים את הגזרים, עד שהם שחומים מעט ורכים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את השום והבצל, ומשחימים אותם מעט.
שלב 4
2 דקות
מוסיפים את האורז ומטגנים אותו 2 דקות עם הגזר, שום ובצל.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים מים, קינמון, אבקת מרק עוף, כורכום ומבשלים עד לרתיחה.
שלב 6
20 דקות
מוסיפים את העוף, מנמיכים את האש לאש נמוכה ומבשלים עם מכסה סגור 20 דקות.
*ניתן להמיר את האורז הבסמטי בתאילנדי באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מניחים את שוקי העוף בסיר עם שמן ומטגנים עד שהם מזהיבים מעט. מוציאים את השוקיים מהסיר.
שלב 2
מתוך
6
באותו סיר מטגנים את הגזרים, עד שהם שחומים מעט ורכים.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את השום והבצל, ומשחימים אותם מעט.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את האורז ומטגנים אותו 2 דקות עם הגזר, שום ובצל.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים מים, קינמון, אבקת מרק עוף, כורכום ומבשלים עד לרתיחה.
שלב 6
מתוך
6
מוסיפים את העוף, מנמיכים את האש לאש נמוכה ומבשלים עם מכסה סגור 20 דקות.
*ניתן להמיר את האורז הבסמטי בתאילנדי באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0