המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בסיר את חלקי העוף מכל הצדדים עם 3 כפות שמן.
מוסיפים את עלי המנגולד נקיים וחתוכים, האפונה והפטריות.
מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים עד לרתיחה.
מוסיפים שום כתוש, מלח, פלפל שחור גרוס, כף כמון וכפית פפריקה (אפשר חריפה) ומבשלים עוד 45 דקות.
סוחטים לימון ומוסיפים לסיר יחד עם אבקת מרק עוף אסם.
לא לערבב אלא להניע מצד לצד עד גמר הנוזלים ועד להיווצרות רוטב סמיך.
לשפר טעמים ולכסות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0