המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן. כאשר הבצל משחים מוסיפים את העוף (עדיף ללא העור) ומשחימים מכל הכיוונים.
מוסיפים את רצועות השומר וממשיכים להשחים עוד כמה דקות. בסוף מוסיפים את התבלינים והמים ומביאים לרתיחה במכסה סגור.
מורידים את האש לנמוכה ומבשלים למשך 20 דקות.
מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים בבישול כעשר דקות נוספות. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0