המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ.
מוסיפים כמון, מלח ופלפל. מכניסים את העוף ואחרי כמה דקות מוסיפים את הפולים הירוקים. מכסים במים ומביאים לרתיחה.
אחרי שרתח מנמיכים את האש, ומבשלים רבע שעה.
מוסיפים פנימה את השומר חתוך לרבעים, זיתים, זרעי כוסברה, פטרוזיליה, וחתיכות קטנות של הלימון (אפשר עם הקליפה).
מבשלים עוד שעה עד שהבית מתמלא ריחות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0