בזמן שהתפו"א מתבשל פורסים את הבצלים ומניחים בתבנית.
שלב 7
5 דקות
מניחים את העוף שהיה במרינדה בתבנית. לאותה קערה שופכים את תפוחי האדמה
ומערבבים. אח"כ שופכים לתבנית עם העוף. את אותה הפעולה נעשה עם קוביות הבטטה
ואז נפזר בתבנית. ניתן לקשט בתימין.
שלב 8
55 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-55 דקות, ללא כיסוי.
בזמן שהתפו"א מתבשל פורסים את הבצלים ומניחים בתבנית.
שלב 7
מתוך
8
מניחים את העוף שהיה במרינדה בתבנית. לאותה קערה שופכים את תפוחי האדמה
ומערבבים. אח"כ שופכים לתבנית עם העוף. את אותה הפעולה נעשה עם קוביות הבטטה
ואז נפזר בתבנית. ניתן לקשט בתימין.
שלב 8
מתוך
8
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-55 דקות, ללא כיסוי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0