המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בגלל הזמן הרב שלוקח לתפוחי האדמה להתבשל, חותכים אותם לפלחים בעובי 3 ס"מ ומבשלים אותם עם מים רותחים וקצת מלח במשך 20-25 דקות.
בינתיים, מנקים את העוף, מניחים בסיר עם מים עד כיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 דקות.
משמנים תבנית בגודל המתאים בשמן זית, חותכים לרצועות דקות את הבצל ומניחים כשכבה ראשונה את הבצל על התבנית.
חותכים לפלחים בעובי של 2 ס"מ את הבטטות ומניחים על שכבת הבצל.
לאחר בישול תפוחי האדמה, מסננים את המים ומניחים את רצועות תפוחי האדמה על הבטטה שבתבנית כשכבה שלישית.
מוציאים את העוף ממי הבישול ומניחים בתבנית על תפוחי האדמה.
מערבבים את כל מצרכי הרוטב (דבש, שום, אבקת מרק עוף, פפריקה מתוקה, תבלין לעוף בגריל, מלח ופלפל שחור, שמן זית ומים) ויוצקים על העוף והירקות, מכניסים לתנור לשעה וחצי עד שעתיים.
רצוי לאחר שעה שהעוף בתנור, להפוך את העופות ל-25 דק' ולהחזירם למצב ההתחלתי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0