לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרפדים תבנית בנייר אפייה.
שמים בתבנית את קוביות הבטטה והסלק.
מערבבים בקערה את השוקיים עם רוטב העוף עד שהן מצופות היטב ברוטב.
מניחים את השוקיים מעל הירקות שבתבנית.
יוצקים חצי כוס מים לקערה בה ערבבנו את העוף. אם צריך מוסיפים 1 כף רוטב נוספת ומערבבים. שופכים את המים המתובלים מעל הירקות שבתבנית.
מניחים מעל עלי תימין, מכסים בנייר אלומיניום וצולים בחום של 180 מעלות כשעה ו-20 דקות.
מסירים את הכיסוי וצולים עוד 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0