המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את המצרכים בצלחת הראשונה, לטבול את השוקיים.
לערבב מיונז וקטשופ בצלחת השנייה, לטבול היטב את השוקיים.
לטבול את השוקיים בפירורי לחם (הצלחת השלישית), לצפות היטב.
לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את השוקיים, להזליף שמן זית בנדיבות על כל שוק. לחמם תנור ל 200 מעלות, ולאפות כ- 40 דקות, להפוך באמצע.
ניתן להמיר את הדבש בסילאן באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0