המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים את העוף, שוטפים ומייבשים.
מניחים את העוף במרכז תבנית אפייה ומפזרים מסביבו את כל חבילת המלח.
מניחים על המלח תפוחי אדמה ובצלים שלמים בקליפתם, לפי המקום הפנוי שנותר בתבנית. ניתן לשדרג עם סוגי ירקות נוספים לפי יד הדמיון.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, בין 60-80 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0