המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האורז בסיר עם מים רותחים וקצת מלח (כמו פסטה) כרבע שעה, עד שמתרכך קצת, מסננים, ושוטפים במים קרים ומסננים.
מכינים את המלית: מערבבים בקערה את הבשר הטחון, האורז המבושל והתבלינים, ומערבבים היטב. ממיסים את המחמאה/המרגרינה ומוסיפים לקערה, מערבבים היטב. מוסיפים את הצנוברים ואת השקדים ומערבבים.
מחממים תנור לחום 200 מעלות.
מכינים תערובת לתיבול העופיונים: מניחים בקערית מלח, בהרט, פלפל שחור, קינמון, טימין, רוזמרין, שמן זית ומיץ לימון. מערבבים היטב לתערובת אחידה כמו "משחה". מורחים את התערובת על העופיונים תוך כדי עיסוי מבחוץ.
ממלאים את העופיונים, ותופרים עם חוט ומחט את הפתח.
מניחים את העופיונים בתבנית תנור ואופים בתנור כ-45 דקות, עד שהעופיונים משחימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0