המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים לעיסה את כל המרכיבים.
מחממים במחבת כבדה, שמן. לוקחים כף מהתערובת ומניחים במחבת, הופכים לצד השני עד להזהבה יפה, כך עם כל הקציצות.
מניחים על נייר סופג.
טעים חם או קר עם סביח של יום שבת בבוקר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0