המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הפאדג' שוקולד מריר: קוצצים את השוקולד המריר ומערבבים עם חלב ממותק. ממיסים ביחד במיקרוגל, בפולסים, ומערבבים לתערובת אחידה. שוברים את הפתי בר לפירורים גסים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים גם שוקולד צ'יפס לבן ומערבבים. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק חד פעמית, מהדקים ומיישרים. מכניסים למקרר להתייצבות לכ-4 שעות.
להכנת הפאדג' שוקולד לבן: קוצצים את השוקולד הלבן ומערבבים עם חלב ממותק. ממיסים ביחד במיקרוגל, בפולסים, ומערבבים לתערובת אחידה. שוברים את הפתי בר שוקו לפירורים גסים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים גם שוקולד צ'יפס מריר ומערבבים. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק חד פעמית, מהדקים ומיישרים. מכניסים למקרר להתייצבות לכ-4 שעות.
מוציאים מהמקרר ופורסים לפרוסות. מניחים 2 פרוסות על פתי בר (אם יש צורך חותכים לגודל מתאים) ואורזים בשקית צלופן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0