המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערית למיקרוגל שוקולד מריר שבור לקוביות ו-1/4 פחית חלב מרוכז, מכניסים לדקה, מוצאים ומערבבים עד שהשוקולד המריר נמס (במידה וצריך מחממים שוב).
בקערה נוספת שמים את השוקולד הלבן עם החלב המרוכז הנותר. מכניסים לדקה-שתיים, מוצאים ומערבבים עד שהשוקולד נמס (במידה וצריך מחממים שוב).
מעבירים את תערובת השוקולד הלבן לתבנית מלבנית חד פעמית.
יוצקים מעל את השוקולד המריר, מפזרים את אגוזי הלוז ומהדקים קלות לתוך השוקולד.
מכניסים למקפיא ל-3 שעות לפחות.
חותכים לקוביות ושומרים במקפיא עם נייר האפייה בקופסה סגורה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0