המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבסיס: לשים במעבד מזון עוגיות, קמח וסוכר ולערבל יחד עד קבלת אבקה חומה. להעביר לקערה.
להמיס את החמאה ולקרר מעט.
לשפוך את החמאה לתערובת העוגיות ולערבב היטב.
לשטח את התערובת ולרפד בסיס ושוליים של תבנית פאי (תבנית עגולה בקוטר 20-22 ס"מ).
להכניס למקרר ובינתיים להכין את המילוי.
להקציף בקערת המיקסר גבינה, ביצים וסוכר.
להוסיף את השמנת ולהמשיך להקציף.
להוסיף את תמצית הווניל ולהקציף עד קבלת תערובת חלקה.
לצקת את מילוי הגבינה על בסיס הפאי.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות. לוודא שפני העוגה נשארים בהירים.
להוציא את העוגה מהתנור ולהניח לה להתקרר לטמפרטורת החדר.
לשמור במקרר.
לפני ההגשה, לפזר אבקת קקאו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0