המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים לישה קצרה.
מניחים את הבצק במקרר ל-30 דקות, כדי שיהיה נוח לעבודה.
משטחים את הבצק בתבנית פאי.
מאדים את התפוחים, הסוכר והקינמון על אש קטנה כ-5 דקות.
מסננים את התפוחים ושומרים את הסירופ.
מערבבים בקערה נפרדת גבינה, דבש וחלמונים.
ממיסים במים את הקורנפלור, מוסיפים לסירופ התפוחים ומערבבים עם הגבינה.
משטחים את תערובת הגבינה על הבצק, מפזרים מעל את התפוחים המאודים ומעל הכול מפזרים פירורים מהבצק שנותר.
אופים להשחמה קלה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0