המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף יחד מרגרינה וסוכר, להוסיף ביצה ווניל לאחר מכן מוסיפים קמח, עד ליצירת בצק. לרדד לגודל התבנית.
להקציף טוב את הביצים. להוסיף סוכר ולהקציף. להוסיף את שאר המצרכים.
להעביר לתבנית ולאפות בחום בינוני במשך 20-25 דקות. לצנן.
להקציף את החלבונים ולהוסיף סוכר בהדרגה ולאחר מכן את הוניל.
להזליף מעל ולאפות בחום גבוה במשך 2 דק', עד להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0