המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הקמח עם סוכר ואבקת סוכר.
מוסיפים חמאה ומערבלים עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים את החלמון וממשיכים לערבל עד שהתערובת מתגבשת לכדור בצק.
מכסים בניילון ומעבירים למקרר, בינתיים מכינים את המילוי.
מערבבים את הפרג עם ביצה טרופה, 50 גרם סוכר ושתי כפות דבש. שומרים בצד לשלב האפייה.
בקערה נפרדת טורפים את שלושת הביצים הנותרות עם גבינה והסוכר הנותר.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים ומעבירים לתבנית פאי בגודל 26 סנטימטר, מהדקים את הבצק לתבנית.
יוצקים מעל את תערובת הגבינה בשכבה אחידה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
מצננים ויוצקים מעל את תערובת הפרג והדבש ששמרנו בצד.
מחזירים לתנור ואופים 15 דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0