המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכין בצק עם קוביות חמאה קרה ועם מי סודה קרים עד שהבצק פירורי.
להדק את הבצק וליצור כדור.
לארוז בניילון נמצד ולהניח במקרר למנוחה לכארבעים דקות.
להכין מילוי מתפוחי עץ עם דבש, קינמון ושקדים, אוכמניות ופירורי עוגיות.
לחלק את הבצק לשני כדורים 2/3 ו1/3 לכיסוי פאי תפוחים.
לרדד את הכדור הגדול של הבצק לקוטר 26 ס"מ ולהניח בתבנית (תבנית בקוטר 26 ס"מ, מתפרקת) מרופדת בנייר אפיה משומן כולל הדפנות (שולי הבצק חייבים להגיע לחלק העליון של התבנית).
למלא את התבנית עם מילוי תפוחי עץ.
לרדד עלה נוסף מהבצק ולחתוך לרצועות שוות. להניח על המלית בצורת שתי וערב.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-20-25 דקות, או עד שהפאי זהוב בהיר.
לקרר לפחות שעה לפני הגשה, מומלץ לפזר מעל קצת אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0