משמנים תבנית פאי עגולה בקוטר 24 ס"מ ומחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 2
30 דקות
להכנת הבצק - במעבד מזון שמים קמח, סוכר ומלח, מוסיפים קוביות חמאה קרה (לגרסת פרווה ניתן להמיר למחמאה או מרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומפעילים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורים. מוסיפים חלמון ו- 2 כפות מים קרים. מפעילים עד שמתקבל בצק אחיד ומגובש. אם הבצק לא התגבש מוסיפים עוד כף מים. כאשר הבצק מוכן מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל– 1/2 שעה.
שלב 3
5 דקות
להכנת המלית - קולפים את התפוחים ופורסים אותם דק. מערבבים יחד בקערה גדולה פרוסות תפוחים, סוכר, קליפת לימון, קינמון וצימוקים ומערבבים הכל יחד עם שתי הידיים.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעיגול בקוטר 26 ס"מ (גדול יותר מקוטר תבנית הפאי). מניחים את הבצק על התבנית ומהדקים את הבצק לדפנות.
שלב 5
0 דקות
מפזרים מעל הבצק את הביסקוויטים או פירורי הלחם ומניחים מעליהם את מלית התפוחים.
שלב 6
0 דקות
זורים באחידות כף סוכר חום על התפוחים.
שלב 7
45 דקות
אופים בתנור במשך 45 דקות עד להזהבה.
שלב 8
0 דקות
מצננים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
שלב 1
מתוך
8
משמנים תבנית פאי עגולה בקוטר 24 ס"מ ומחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
להכנת הבצק - במעבד מזון שמים קמח, סוכר ומלח, מוסיפים קוביות חמאה קרה (לגרסת פרווה ניתן להמיר למחמאה או מרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומפעילים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורים. מוסיפים חלמון ו- 2 כפות מים קרים. מפעילים עד שמתקבל בצק אחיד ומגובש. אם הבצק לא התגבש מוסיפים עוד כף מים. כאשר הבצק מוכן מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל– 1/2 שעה.
שלב 3
מתוך
8
להכנת המלית - קולפים את התפוחים ופורסים אותם דק. מערבבים יחד בקערה גדולה פרוסות תפוחים, סוכר, קליפת לימון, קינמון וצימוקים ומערבבים הכל יחד עם שתי הידיים.
שלב 4
מתוך
8
מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעיגול בקוטר 26 ס"מ (גדול יותר מקוטר תבנית הפאי). מניחים את הבצק על התבנית ומהדקים את הבצק לדפנות.
שלב 5
מתוך
8
מפזרים מעל הבצק את הביסקוויטים או פירורי הלחם ומניחים מעליהם את מלית התפוחים.
שלב 6
מתוך
8
זורים באחידות כף סוכר חום על התפוחים.
שלב 7
מתוך
8
אופים בתנור במשך 45 דקות עד להזהבה.
שלב 8
מתוך
8
מצננים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0