שמים את השמן במחבת פאייה רחבה מאד. כשהשמן חם, מכניסים פנימה את השוקיים, ממליחים ומפלפלים ומטגנים עד להשחמה.
שלב 2
0 דקות
מזיזים את הבשר המטוגן לשוליים של המחבת ומטגנים את נתחי הסינטה, לאחר המלחה ופלפול, עד להשחמה. מטגנים באותו האופן את הפרגיות והקבנוס (אותם לא צריך להמליח ולפלפל). את הסינטה, הפרגיות והקבנוס מוציאים ושומרים בצד.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את פרחי הברוקולי והגזר, מטגנים מעט ומזיזים לצד.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הפלפלים, הבצל, האפונה והצ'ילי ומטגנים מעט.
שלב 5
5 דקות
מערבבים את העגבניות, השום והתבלינים ושופכים למחבת. מוסיפים את המים (אפשר גם להשתמש בציר עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד לכיסוי ומביאים לרתיחה.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את האורז כך שיהיה כולו שקוע בנוזלים, מוסיפים את הזעפרן ומכסים מעל בענפי רוזמרין. מבשלים על להבה נמוכה ומוסיפים במשך הבישול נוזלים לפי הצורך.
שלב 7
0 דקות
לאחר כחצי שעה מוסיפים את הסינטה, הפרגיות והקבנוס, ומבשלים עוד כ 25 דקות עד שהאורז מתרכך.
שלב 1
מתוך
7
שמים את השמן במחבת פאייה רחבה מאד. כשהשמן חם, מכניסים פנימה את השוקיים, ממליחים ומפלפלים ומטגנים עד להשחמה.
שלב 2
מתוך
7
מזיזים את הבשר המטוגן לשוליים של המחבת ומטגנים את נתחי הסינטה, לאחר המלחה ופלפול, עד להשחמה. מטגנים באותו האופן את הפרגיות והקבנוס (אותם לא צריך להמליח ולפלפל). את הסינטה, הפרגיות והקבנוס מוציאים ושומרים בצד.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את פרחי הברוקולי והגזר, מטגנים מעט ומזיזים לצד.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את הפלפלים, הבצל, האפונה והצ'ילי ומטגנים מעט.
שלב 5
מתוך
7
מערבבים את העגבניות, השום והתבלינים ושופכים למחבת. מוסיפים את המים (אפשר גם להשתמש בציר עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד לכיסוי ומביאים לרתיחה.
שלב 6
מתוך
7
מוסיפים את האורז כך שיהיה כולו שקוע בנוזלים, מוסיפים את הזעפרן ומכסים מעל בענפי רוזמרין. מבשלים על להבה נמוכה ומוסיפים במשך הבישול נוזלים לפי הצורך.
שלב 7
מתוך
7
לאחר כחצי שעה מוסיפים את הסינטה, הפרגיות והקבנוס, ומבשלים עוד כ 25 דקות עד שהאורז מתרכך.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1