המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מתחילים בצליה מהירה של הנקניקיות, על מחבת פסים או טפלון יבשה. כשהנקניקיות מוכנות מוציאים מהמחבת, מניחים לכמה דקות ופורסים לטבעות.
במחבת גדולה (פארייה במקור, אבל כל מחבת רחבה תתאים) מחממים מעט שמן ומתחילים בטיגון הבצל.
אחרי שתי דקות מוסיפים את השום, הנקניקיות הצלויות והקבנוס, וממשיכים לטגן.
מוסיפים פלפל אדום ותבלינים (מלבד הזעפרן) ומערבבים היטב. מטגנים תוך כדי ערבוב עוד 3 דקות, עד שהפלפלים רכים.
מוסיפים את האורז והזעפרן, מטגנים עם הירקות והתבלינים 1-2 דק'. מוסיפים עגבניות, אפונה, עוף ומים ומכסים.
מביאים את תכולת המחבת לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות, עד שכל המים מתאדים והאורז מוכן.
מורידים מהאש ומערבבים את הפאייה עם מזלג, כך שהאורז יהיה אוורירי. מגישים למרכז השולחן עם כף גדולה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0