המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את קוביות העוף ושומרים בצד.
מחממים בסיר את שמן הזית ומטגנים את הבצל, השום והתבלינים.
מוסיפים את הפתיתים וקוביות העגבנייה ומערבבים היטב.
מוסיפים את ציר הירקות, מכסים את הסיר היטב ומבשלים 15 דק'.
מכבים את האש, מוסיפים לסיר את הירקות הירוקים ואת העוף, מכסים לחמש דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0