המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים חצי מכמות השמנת עם החמאה במחבת גדולה וכבדה, ומבשלים עוד כדקה אחרי שהחמאה נמסה.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל גב השקית, ומסננים. מעבירים מיד למחבת ומערבבים מעל הלהבה למשך כמה שניות.
מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את שארית השמנת והגבינה ומערבבים עד שהפסטה מצופה היטב ברוטב.
מגישים מיד, ישר מהמחבת. במידה ורוצים, מגישים גבינה מגוררת בנפרד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0