המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את השעועית לילה קודם במים.
בסיר גדול (רצוי סיר לחץ) מטגנים את הבצל להזהבה, לאחר הזהבה מוסיפים את השום ועלי הדפנה לטיגון קצרצר ומוסיפים את הבשרים והנקניקים עד לצריבה.
מכניסים את השעועית ואת שאר התיבול, ממלאים את הסיר במים יותר מכיסוי ונותנים לרתוח. לאחר רתיחה סוגרים את הסיר ומבשלים עד אשר השעועית רכה מאוד והבשרים מבושלים היטב. (בסיר לחץ- כשעה, בסיר רגיל הזמן רב יותר).
מוציאים עם כף מחוררת כרבע מכמות השעועית למעבד מזון עם מעט מנוזלי הבישול- ומעבדים לנוזל חלק. מחזירים לסיר על מנת שיסמיך את שאר התבשיל.
מגישים בתוספת אורז לבן.
לשדרוג- סלט תפוזים ובצל לתוספת. חותכים שני תפוזים מקולפים לפרוסות דקות, ממליחים! פורסים בצל לפרוסות דקיקות גם כן ומערבבים עם התפוזים. ממליחים עוד מעט ומפלפלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0