המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בתוך מיקסר עם וו גיטרה מכניסים את החמאה והגבינה 9% ומערבבים במהירות איטית עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הביצים והמלח בהדרגה. מוסיפים את הקשקבל, ולאחר מכן מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה ולשים עד לקבלת תערובת אחידה.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
מרדדים את הבצק לעובי של 6 מ"מ לקרוץ עיגולים, למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום.
מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש למאה תשעים מעלות למשך 12 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0