יוצקים מים לסיר גדול ומביאים לרתיחה, מוסיפים כפית מלח ומערבבים.
שלב 2
20 דקות
מוסיפים בזילוף את קמח התירס תוך כדי ערבוב ורתיחת המים, מערבבים היטב למניעת גושים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 20 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם, הפולנטה מוכנה כאשר מכניסים לתוכה כף עז והיא נשארת יציבה.
שלב 3
0 דקות
מסירים מהאש ויוצקים לתבנית חסינת אש ומשטחים.
שלב 4
0 דקות
בזמן בישול הפולנטה ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד מספר שניות בבחישה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד לריכוך, מוסיפים את היין ומבשלים עוד דקה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 6
0 דקות
יוצקים את תערובת הפטריות על הפולנטה בתבנית ומפזרים מעל את הגבינה הצהובה, מכניסים לתנור שחומם לחום גבוה בשלב העליון ואופים עד להמסת הגבינה.
שלב 7
0 דקות
מוציאים, חותכים למנות ומגישים מיד.
שלב 1
מתוך
7
יוצקים מים לסיר גדול ומביאים לרתיחה, מוסיפים כפית מלח ומערבבים.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים בזילוף את קמח התירס תוך כדי ערבוב ורתיחת המים, מערבבים היטב למניעת גושים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 20 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם, הפולנטה מוכנה כאשר מכניסים לתוכה כף עז והיא נשארת יציבה.
שלב 3
מתוך
7
מסירים מהאש ויוצקים לתבנית חסינת אש ומשטחים.
שלב 4
מתוך
7
בזמן בישול הפולנטה ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד מספר שניות בבחישה.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד לריכוך, מוסיפים את היין ומבשלים עוד דקה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 6
מתוך
7
יוצקים את תערובת הפטריות על הפולנטה בתבנית ומפזרים מעל את הגבינה הצהובה, מכניסים לתנור שחומם לחום גבוה בשלב העליון ואופים עד להמסת הגבינה.
שלב 7
מתוך
7
מוציאים, חותכים למנות ומגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0