המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים ומסננים את התרד. קוצצים לרצועות של 2 ס"מ, חולטים במים רותחים ומסננים היטב.
טורפים את הביצים, ומערבבים עם הלחם (ללא הקרום), ביצים, חלב והגבינה המגורדת. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
במגש המתאים לתנור, מוזגים את השמן והלחם. יוצקים את התערובת של התרד מעל.
קולפים ומבשלים את תפוחי האדמה.
מרסקים ומערבבים עם הביצה והגבינה המגורדת. יוצרים גומות בתרד ויוצקים תלוליות של תפוחי האדמה.
אופים בתנור מחומם מראש ל-200 מעלות כ-40 דקות.
רצוי להגיש לצד יוגורט. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0