המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה בסיר עם מלח לפי ההוראות בגב האריזה ומסננים את הפסטה.
מקפיצים את הפטריות עם החמאה במשך 5 דקות, מוסיפים פנימה את אבקת תיבול הפטריות והשמנת המתוקה, ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
משלימים טעמים עם מלח ופלפל שחור.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים.
המלצה להגשה - מוסיפים עלי אורגנו לפסטה בסיום הבישול ומערבבים. מפזרים גבינת פיקורינו או פרמג'אנו מגורדת מעל המנות ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0